Bir Sayfa Seçin

Üniversitemiz Sıfır Atık Odak Noktası Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YAZAR üniversitemiz yalnızbağ yerleşkesinde Sıfır Atık Projesi’nin uygulama safhalarını ve proje faaliyetlerini, Sıfır Atık Yedek Odak Noktası Arş. Gör. Bilal KAYAOĞLU proje kapsamında gerçekleştirilen koordinasyon çalışmalarını ve Erzincan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden İl Müdür Yardımcısı Selçuk AYDIN “Sıfır atığın öneminin Erzincan’daki durumunu anlattı” ve Çevre Mühendisi Burçin TANDOĞAN ise Erzincan’da kurumların proje kapsamında yapmış oldukları faaliyetleri özetleyen sunumlar yaptılar. Ayrıca Sıfır Atık Seminerine başlamadan önce “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’ u Anma Günü” nedeniyle 1 dakika Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına saygı duruşuna ve ardından İstiklal Marşı okundu ve günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma gerçekleştirildi.

Seminerlerin geçekleştirilmesi esnasında aktif olarak görev yapan ve projenin bilinçlendirme ve uygulanması aşamalarında gönüllü olan “Yeniler Kulübü”, “Genç Tema Kulübü”, “Siyaset ve Toplum Kulübü” ve “Girişimcilik Kulübü” üyelerine ve yapmış oldukları koreografi gösterisinden dolayı “Genç Kızılay Kulübü”ne de ayrıca teşekkür edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YAZAR                                                                  Arş. Gör. Bilal KAYAOĞLU

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi                                                  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Sıfır Atık Odak Noktası                                                                    Sıfır Atık Yedek Odak Noktası