Bir Sayfa Seçin

Fakülte Öğrencilerimiz ve TEMA Vakfı Orman Haftası Etkinliği

İİBF öğrencileri, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü’nün Esentepe mevkiinde düzenlemiş olduğu Ağaç Bayramı etkinliğine TEMA Vakfı’nın İl Temsilcisi olan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YAZAR ve Arş. Gör. Bilal KAYAOĞLU’nun öncülünde dâhil oldular. Bu etkinlik sayesinde,  ormanların bilinçli kullanılmasının ve korunmasının önemi değişik etkinliklerle anlatarak tüm öğrenciler ve insanların ormanlara karşı duyarlı ve bilinçli olmalarını sağlamaya çalışılmıştır. Ayrıca TEMA Vakfı’nın düzenlemiş olduğu etkinliğe Erzincan ili genelinden çok fazla okul da iştirak ederek, öğrencilerine doğanın ve ağacın güzelliklerini yaşayarak öğrenme fırsatı sundular. Üniversitemiz öğrencilerinin hem yöre insanıyla hem de coğrafyasıyla iç içe oldukları bu etkiliğe hayran kaldıkları da gözlemlenmiştir.