Sosyal Hizmet 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Sosyal Hizmet Uygulaması II dersi kapsamında devam etmekte olduğunuz stajlarınız için final raporu gönderim tarihleri 20-21-22 Mayıs olarak düzenlenmiştir.

Staj uygulaması resmi olarak 31 Mayıs 2019 tarihine dek devam etmektedir. Bayram tatili sebebiyle sigorta iş çıkış işlemlerinin aksamaması adına Mayıs ayı devam çizelgesi için son gönderim tarihi 27 Mayıs 2019’dur. 27- 31  Mayıs 2019 haftasında öğrenciler kurum danışmanlarının isteği doğrultusunda staja devam etmek zorundadır. Staj yaptığı iş yerinden ücret alan öğrencilerin 17 Mayıs Cuma gününe dek Arş.Gör.Ülcay Ecenur AVCI’ya mail atarak (ulcay.avci@erzincan.edu.tr) ücret aldıklarını bildirmeleri gerekmektedir.

“Kurum Değerlendirme Formu” ilişikte belirtilmiş olup posta ile danışman hocalara “kapalı zarf içerisinde”  gönderilmesi rica olunur. Son gönderim tarihi 24 Mayıs 2019’dur. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Gönderim adresi: Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Yalnızbağ Yerleşkesi / ERZİNCAN