“Ceza Adalet Sisteminde Adli Sosyal Hizmetin Yeri” konulu panel düzenlendi.

Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nun destekleriyle Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine “Ceza Adalet Sisteminde Adli Sosyal Hizmetin Yeri” konulu panel yapıldı.

Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Aksakal’ın moderatörlüğünü yaptığı panele Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürü Lütfullah Ateş, Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzmanlarından Sosyolog Sedat İslamoğlu ve Erzincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu uzmanlarından Psikolog Elif Kılıç panelist olarak katıldı. Düzenlenen panelde Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerine Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü ve Ceza İnfaz Kurumlarında yürütülen onarıcı adalet uygulamaları hakkında eğitim verildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele fakültemiz öğretim üyeleri ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri katıldı.