İşletme Bölümü Erzincan Organize Sanayi Bölgesi İŞGEM’ Teknik Gezi Düzenledi

16.11.2023 tarihinde İİBF İşletme Bölümü Girişimcilik dersi alan öğrencilerle birlikte bir teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Geziye Girişimcilik dersinin Öğretim Elamanı Dr. Öğr. Üyesi Muharrem GÜNEŞ ve İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Suat YILDIRIM nezaret etmiştir. Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İş Geliştirme Merkezine yapılan gezide Erzincan İş geliştirme Merkezi Müdürlüğü ve bazı sanayi tesislerinde bilgi ve görgü ve kariyer amacıyla öğrenciler çeşitli incelemelerde bulunuldu.

Erzincan İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Müdürü Nejla GÜNDÜZ’e ve ziyaretlerini yaptığımız İŞGEM kapsamındaki Gümüş Doğan Gıda, Demirler Ayakkabı, Alp Plastik, Kaşifoğlu Et Ürünleri yöneticilerine ve çalışanlarına değerli bilgileri için teşekkür ederiz.